Muammer BAYRAM - Okul Müdürü

Okul müdürü Muammer BAYRAM, 1980 yılında Erbaa’da doğdu. İlkokulu Erbaa Atatürk ilkokulu’nda okudu. 1997 yılında Erbaa İmam Hatip Lisesini bitirdi. 2002 yılında 19 Mayıs Üniversitesi, Samsun Eğitim Fakültesi, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

2003 yılında ilk atama olarak Bursa ili Karacabey İlçesi Subaşı ilköğretim okulunda Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak göreve başladı. 2006 yılında Erzincan İli Tercan İlçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) nda görev yapmaya başladı. 2009 yılında Tercan Mama Hatun 17 Şubat İlköğretim okuluna müdür yardımcısı olarak atandı. Daha sonra Almus Cumhuriyet YBO. ve Karayaka Ortaokulu’nda Sosyal Bilgiler Öğretmenliği yaptı. Erbaa Salkımören Ortaokulu ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokullarında müdür yardımcılığı görevinden sonra , 2015-2019 yılları arasında Erbaa Endikpınar Ortaokulu müdürü olarak görev yaptı.

2016 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Eğitim Yönetimi Denetimi Planlaması ve Ekonomisi alanında Tezsiz Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. 2017 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirerek 2. Lisans Diplomasını aldı.

23/09/2019 tarihinde okulumuzdaki görevine başlayan okul müdürümüz Muammer BAYRAM, evli ve 3 çocuk babasıdır.

(505) 655 9204 Eposta