Alparslan Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim alanında veli, çocuk ve öğretmenlerin tercih etmek isteyecekleri, kaliteli bir kurum olmak.

Misyon: Sosyal ve Kültürel değerlerine bağlı, bilimsel bilgiye inanan, sanatsal ve sportif yönden kendini geliştiren çocuklar yetiştirerek, bölgemize ve tüm ülkemize faydalı türk ve dünya vatandaşı yetiştirmek.

Başarılar: Kitap Tokat Projesi İlçe 1.liği 2.liği ve 3.lüğü Tübitak 2204-B Bölge Finalistliği

Saatler: 08.30 - 12.10
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis yok. Öğretmen ve öğrenciler kendi imkanlarıyla okula gelmekteler.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Satranç ve Zeka Oyunları takımları vardır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006, 2204-B projelerine çeşitli robotik proje yarışmalarına takımlar çıkarılmaktadır.
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Resim , Şiir ve Kompozisyon yarışmalarına katılım ve Dereceler alınmaktadır. Müzik Sınıfı ve müzik kursları düzenlenmektedır.

Belgegeçer -

WEB - https://erbaaalparslanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ZİYAGÖKALP MAH. İHSAN KOCAOĞLU CAD. NO 50/1 İÇ KAPI NO 1 ERBAA / TOKAT

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Ziya Gökalp Mahallesi öğrencileri okulumuz bölgesinde yer almaktadır.

Adres - ZİYAGÖKALP MAH. İHSAN KOCAOĞLU CAD. NO 50/1 İÇ KAPI NO 1 ERBAA / TOKAT

Ulaşım Şehir içi dolmuşlar 200 m mesafeden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklık 76 km. ilçe merkezine uzaklık 2 km