Sıkça Sorulan Sorular

8. sınıflar seyreltilmiş ve bölünmüş şekilde eğitim öğretim yapmaktalar. Pazartesi Salı Sınıfların yarısı, Perşembe Cuma diğer yarısı olmak üzere.

5. Sınıflar 2 Kasımdan itibaren Sınıfların yarısı Pazartesi ve Salı günü diğer yarısı ise Perşembe ve Cuma günü olmak üzere eğitim öğretime başlayacaklar.

6. ve 7. sınıflar 23 Kasımdan itibaren 5. ve 8. Sınıflar gibi seyreltilmiş ve bölünmüş şekilde eğitim öğretime başlayacaklar

Yüzyüze eğitime başlayan sınıflarımız 8.30 -12.10 arasında 6 ders saati olacak şekilde okulda olacaklardır.

Tablet dağıtımının ne zaman yapılacağı BELLİ DEĞİL. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okulumuza bu konuda bilgi iletmedi. Konu ile ilgili bilgi geldiğinde web sitemiz üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.